Percheziţii în judeţul Olt la domiciliile unor profesori acuzaţi de corupţie şi fals

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Percheziţiile au loc simultan în mai multe judeţe ale ţării în aceeaşi problemă
Percheziţiile au loc simultan în mai multe judeţe ale ţării în aceeaşi problemă

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor al IPJ Olt au desfăşurat, astăzi, percheziţii la domiciliile unor persoane din judeţ - profesori şi martori, acuzaţi de infracţiuni de corupţie şi fals. Cei în cauză sunt suspecţaţi de implicare într-un dosar care are în centrul o universitate particulară acreditată din Bucureşti.

Acţiunile poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au loc în colaborare cu colegi de la IPJ Vâlcea şi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. În fapt, au fost efectuate 22 de percheziţii la domiciliile unor cadre didactice şi posibili martori din judeţele Olt, Vâlcea, Ilfov, Dolj şi Bucureşti, persoanele în cauză fiind angajate ale unei universităţi particulare acreditate din Capitală - "Bioterra".

Surse judiciare au afirmat că este vorba despre aproximativ 40 de persoane ce vor fi conduse pentru audieri la sediul IGPR din Bucureşti. Suspecţii sunt acuzaţi de săvârşirea de fapte de corupţie şi fals, respectiv ar fi încasat bai de la studenţi pentru a le acorda note mai mari la examenul de licenţă. În funcţie de rezultatul audierilor urmează a se lua măsurile legale. Ancheta este coordonată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.



Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite