Pensionarii amărâți din Slatina, premiați de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pensionarii amărâți, membri ai C.A.R.P. Slatina, își încasează bonusurile direct de la ghișeu
Pensionarii amărâți, membri ai C.A.R.P. Slatina, își încasează bonusurile direct de la ghișeu

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Slatina va acorda ajutoare în bani membrilor cu cele mai mici pensii. Gestul este prilejuit de sosirea sărbătorilor de iarnă și continuă seria acțiunilor instituită de unitate în urmă cu câțiva ani.

Un număr de 62 de membri ai CARP Slatina cu pensii de maximum 500 de lei, vârsta peste 65 de ani și o vechime de cotizant de cel puțin șapte ani, vor primi în acest an, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, bonusuri constând în bani nerambursabili. Suma în cauză a fost fixată la 50 de lei/persoană, beneficiarii urmând să intre în posesia ei la momentul achitării la ghișeu a cotizației lunare. Fericiții pensionarii provin și din alte localități ale județului și sunt membri ai unității amintite.
Din numărul total de 62 de pensionari fericiți, 22 au primit deja banii în cauză datorită unei alte campanii inițiate tot cu prilejul sărbătorilor de iarnă. „Această campanie, intitulată <Dați un leu pentru pensionarii săraci>, s-a derulat de la începutul lunii noiembrie, banii venind de la Federația Naționalã Omenia, deci nu au fost sume din fondul nostru local”, a afirmat Aurelian Ilinca, președintele CARP Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite