FOTOGALERIE: Pavilion apicol distrus de flăcări la Slătioara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt au intervenit în data de 17 aprilie, ora 18.12, în comuna Slătioara, strada Viorelelor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o stupină aflată în curtea unui cetăţean. La finalul intervenţiei, incendiul a distrus aproape toată munca omului.

Incendiul a avut loc în gospodăria lui Ioan D., din comuna menţionată. La locul intervenţiei s-au deplasat militarii de la Detaşamentul Slatina cu o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim-ajutor. Deoarece flăcările au fost deosebit de puternice, în sprijinul salvatorilor a mai venit ulterior încă o autospecială a pompierilor slătineni.
Pompierii militari au găsit în flăcări întregul pavilion, cu posibilitate de extindere şi la anexele din apropiere. Cu toate eforturile salvatorilor care au acţionat mai bine de o oră pentru izolarea şi lichidarea incendiului, pavilionul apicol şi cei 80 de stupi depozitaţi în acesta au fost distruse în proporţie de 90 %.
“Valoarea estimată a bunurilor ce au fost distruse în incendiu este de aproximativ 20.000 de lei. Cauza probabilă a incendiului este jarul căzut dintr-o afumătoare cu care proprietarul lucra la vagonul-stupină”, a declarat plutionieri Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

image

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Proprietarul, în vârstă de 58 de ani, a fost transportat de echipajul SMURD la Spitalul Judeţean din Slatina în stare conştientă, prezentând arsuri de gradul I la nivelul scalpului şi antebraţului stâng pe aproape 10 % din suprafaţa corpului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite