FOTOGALERIE: Paul Stănescu, reînscăunat oficial ca preşedinte al Consiliului Judeţean Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu (în picioare) nu a avut, practic, contracandidaţi la alegerile din 10 iunie
Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu (în picioare) nu a avut, practic, contracandidaţi la alegerile din 10 iunie

Preşedintele filialei judeţene a PSD, Paul Stănescu, a depus, astăzi, în jurul orelor 11.00, jurământul necesar învestirii ca preşedinte al Consiliului Judeţean Olt pentru a doua oară consecutiv. Acesta a câştigat detaşat cursa electorală din 10 iunie în faţa celorlalţi contracandidaţi cu un procent de 64,19% din totalul celor 237.950 voturi valabil exprimate

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu (55 de ani), a depus luni – 25 iunie, jurământul pentru învestirea oficială ca ocupant al acestei demnităţi. Este pentru a doua oară consecutiv când acesta face acest gest, prima oară fiind în urmă cu patru ani, când pleca în cursa electorală cu şansa a treia, în faţa sa fiind plasaţi fostul “eurobaron” Marin Ionică (PDL), respectiv Jenel Copilău (PNL). De data aceasta, la alegerile din 10 iunie, sorţii l-au favorizat încă de la început datorită situaţiei socio-economice, dar şi pentru că nu a avut un contracandidat pe măsură.

Evenimentul de depunere a jurământului a avut loc în prezenţa consilierilor judeţeni, reprezentanţi ai partidelor politice, primari din judeţ, prefectul judeţului Eugen Ionică, subprefectul Virgil Delureanu, precum şi vicepreşedintele Tribunalului Judeţean Olt, Tudorel Slujitoru, care a citit  sentinţa judecătorească de validare a mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Marius Oprescu şi Ioan Ciugulea, viitori “vici”

“Mulţumesc miilor de locuitori ai judeţului Olt care m-au votat, dar şi celor care nu m-au votat pentru că trebuie să le spun tuturor că voi face tot ce îmi stă în putinţă să nu îi dezamăgesc. Este multă treabă de făcut, oamenii au nevoie de investiţii şi eu voi încerca, din postura în care oamenii m-au plasat, să îi ajut”, a declarat Paul Stănescu, preşedintele CJ Olt reconfirmat azi în funcţie.

Primarul Slatinei, Darius Vâlcov (stg., scaun), nu putea lipsi de la înscăunarea şefului său politic

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

Potrivit declaraţiilor subprefectului Virgil Delureanu, joi – 28 iunie, va fi convocată şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Olt, prilej cu care preşedintele CJ Olt va afla cine îi vor fi cei doi “locotenenţi” care îi vor sta alături. Bursa zvonurilor îi menţionează pe Marius Oprescu (PSD) şi Ioan Ciugulea (PNL).

Precizăm că Paul Stănescu a fost votat de 152.759 de alegători dintr-un total de 237.950 persoane care şi-au exprimat votul în mod valabil. Următorul contracandidat a fost Teiu Păunescu (PP-DD), care a obţinut doar 30.574 voturi. Restul candidaţilor au avut sub acest scor.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite