Paul Stănescu, pe locul cinci într-un top al celor mai avuţi preşedinţi de consilii judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Stănescu, preşedintele Consiliului Judeţean Olt, se află în primele locuri într-un top realizat de econtext.ro privind numărul imobilelor pe care le deţin şefii de judeţ.

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt ocupă locul cinci în clasamentul realizat de econtext.ro. Acesta deţine un apartament, o casă de locuit şi două spaţii comerciale/industriale. Cele patru imobile au o suprafaţă totală de 1098,73 mp. Paul Stănescu pare să fie cel mai bogat şef de judeţ din Oltenia.
Potrivit unei alte analize a econtext.ro, preşedintele Consiliului Judeţean Olt nu stă la fel de bine şi la capitolul bani în conturi, el neavând nicio sumă pusă deoparte. Însă în ceea ce priveşte salariul câştigat în calitate de şef de judeţ, Stănescu se situează din nou pe primele poziţii. Cu o leafă de bugetar de 4.841 lei (în 2010), care a crescut faţă de 2009 cu 4,30 la sută, Paul Stănescu ocupă locul şapte într-un top al salariilor încasate de şefii judeţelor în 2009 şi 2010 şi variaţia salariilor în aceşti doi ani.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite