Patru răniţi într-un accident la Leleasca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de trei femei şi o minoră au fost la un pas de moarte, ieri după-amiază, în urma producerii unui grav accident de circulaţie pe raza comunei Leleasca.

Accidentul a fost loc din cauza neatenţiei în conducere a unui tânăr. Mihai C. (21 de ani), din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, îşi conducea autoturismul proprietate personală, în jurul orelor 14.00, pe D.N. 67 B, pe raza comunei  Leleasca – în localitate, când, la un  moment dat, a pătruns pe contrasens într-o curbă la dreapta şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de către Ghiorghe G., în vârstă de 61 ani, din municipiul Bucureşti.
În urma accidentului a rezultat rănirea soţiei şoferului din Bucureşti, Aneta G., de 61 ani, pasageră, care a fost internată la o unitate medicală din Bucureşti. De asemenea, au fost rănite trei pasagere din autoturismul condus de tânărul argeşean, respectiv Tatiana B. (34 ani) şi Mirela B. (12 ani) - ambele originare din comuna Leleasca, precum şi Oana Ş. (23 ani), din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, acestea fiind transportate şi internate la Spitalul municipiului Drăgăşani.
„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, concluzia fiind că aceştia nu au consumat băuturi alcoolice înainte să se urce la volan”, a declarat comisarul-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt, care a precizat că se desfăşoară cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite