Slatina: Oltenii slăbesc în sala de fitness

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Oltenii slăbesc în sala de fitness
Slatina: Oltenii slăbesc în sala de fitness

Tot mai mulţi slătinenii apelează la sala de fitness pentru a se menţine în formă sau pentru a scăpa de kilogramele în plus. Aceştia urmează programul de exerciţii fizice doar până când slăbesc, iar după aceea uită să mai dea pe la sală.

În viaţa de zi cu zi forma fizică joacă un rol foarte important în activităţile pe care le desfăşurăm zilnic. Fie că avem un loc de muncă dinamic care presupune să mergem mult pe jos, fie că stăm pe scaun la birou majoritatea timpului, condiţia fizică nu trebuie ignorată deoarece poate avea repercursiuni asupra sănătăţii noastre. Slătinenii vin la sala de fitness pentru a slăbi sau pentru a se menţine în formă. „Merg de mai bine de cinci luni la sală şi pot să spun că nu m-am simţit niciodată aşa de bine. Am venit pentru a slăbi. La început lupta cu kilogramele a fost destul de grea, dar dacă ai ambiţie reuşeşti să treci peste primele şedinţe care sunt cele mai grele. Înainte oboseam şi când urcam scările de la Oltu’. Am dat 18 kilograme jos şi se cunoaşte, acum mă simt excelent şi nu mai obosesc aşa de repede. Recomand tuturor exerciţiile fizice pentru că sunt foarte benefice”, ne-a povestit cum a reuşit să slăbească, Victor Obrenciuc, de 31 de ani din Slatina.

Slătinenii nu sunt silitori

Cei mai mulţi dintre slătineni merg la sala de fitness doar atunci când realizează că nu sunt într-o formă fizică foarte bună.  Majoritatea dintre ei respectă programul de exerciţii doar până când văd că slăbesc,  ca apoi să uite complet că trebuie să meargă la sală. „În majoritatea cazurilor oamenii vin la sală să slăbească. Noi le explicăm ce exerciţii trebuie să facă şi ce grupe de muşchi trebuie să lucreze.  În primele trei, patru luni îi ajutăm noi să îşi aleagă exerciţiile optime, dar după perioada aceasta învaţă ce grupe de muşchi se lucrează şi îşi aleg singuri programul. Din păcate doar 35% se ţin de program, restul până la 100%, au un program neregulat şi vin la sală doar atunci când încep iarăşi să ia în greutate”, ne-a spus Marian Radu, antrenorul unei săli de fitness, din Slatina.

Aflaţi care sunt preţurile practivate de sălile de fitness din oraş din ediţia de astăzi a Adevărului de Seară!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite