Slatina: Oltenii îşi fac blog

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Oltenii îşi fac blog
Slatina: Oltenii îşi fac blog

Bloggerii slătineni devin din ce în ce mai cunoscuţi pe internet. Majoritatea slătinenilor care au blog spun că prin intermediul acestuia şi-au făcut prieteni din toată lumea.

Vrei ca ideile, gândurile şi trăirile tale să fie împărtăşite cu toată lumea? Fă-ţi un blog ! În ultimul timp blogurile au împânzit mediul online. Toţi care vor să se facă cunoscuţi sau numai să îşi facă cunoscute opiniile despre diverse lucruri îşi fac un blog.
Şi slătinenii au bloguri. De la oameni politici până la cei pasionaţi de web design sau doar împătimiţi ai călătoriilor care vor să împărtăşească cu toată lumea locurile pe unde au fost şi părerile lor despre acele locuri, cu toţii pot fi găsiţi la o simplă căutare pe internet. “ Când mi-am făcut blog prima dată am stat «10 ani» să mă gândesc cum să arate şi ce să bag pe el. Blogul meu este bazat pe partea de web design, este accesibil şi util tuturor pasionaţilor de web design şi care se află în căutarea unor resurse interesante pentru proiectele lor. Este foarte importantă şi optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), gen Google. Dacă nu ai site-ul sau blogul optimizat pentru motoarele de căutare atunci eşti foarte greu de găsit pe internet. Cu ajutorul SEO am ajuns să am 600-700 de vizitatori pe zi atât din ţară cât şi din afară.” a spus Dan Doicaru de 20 de ani, blogger slătinean care este pasionat de web design.

Află ce ziarişti din Slatina au blog din ediţia de astăzi a Adevărului de Seară

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite