O prostituată doboară recorduri la amenzi pentru sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fată de 32 de ani din comuna Teslui deţine recordul în judeţ până acum în materie de amenzi primite pentru prostituţie şi are toate şansele să nu fie detronată în acest an.

Respingerea tentativelor mai mult sau mai puţin oficiale de legalizare a prostituţiei chiar de la cel mai înalt nivel continuă să ridice probleme. Prestarea de servicii sexuale, în afară de faptul că rămâne netaxată de oficialităţi, se dovedeşte a fi o pacoste atât pentru persoanele prinse în flagrant care se aleg cu amenzi şi dosare penale, dar şi pentru autorităţile cu atribuţii în domeniu. Majoritatea prostituatelor care prestează asemenea servicii au ajuns să facă potecă la sediile Poliţiei Judeţene Olt sau cel al Jandarmeriei.
Astfel, o fată de 32 de ani din comuna Teslui deţine recordul în judeţ până acum şi are toate şansele să nu fie detronată în acest an. Maria G. a primit în prima jumătate a anului nu mai puţin de 19 amenzi în valoare totală de 9.500 lei. Acuzaţia: „atragerea de persoane în scopul întreţinerii de relaţii sexuale contra unor sume de bani”. În plus, fata s-a ales şi cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie.

Citeşte amănunte în nr. 6 al săptămânalului ADS SLATINA, de joi - 4 august la chioşcuri !

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite