O ambulanţă care transporta un copil la spital a fost implicată într-un accident, la Slatina. Patru persoane au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa implicată în accident a fost serios avariată
Ambulanţa implicată în accident a fost serios avariată

O ambulanţă din Olt, care transporta o pacientă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a fost implicată, în această dimineaţă, într-un accident rutier. Salvarea a intrat în coliziune cu un autoturism marca Opel şi s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu rănirea a patru persoane.

Evenimentul rutier s-a petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 6.00, într-o intersecţie din zona Zahana. Salvarea, proprietatea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt, substaţia Drăgăneşti-Olt transporta o fată de 15 ani la unitatea sanitară din Slatina. „La ora 4.54 am primit o solicitare pentru o fetiţă de 15 ani, din Alimăneşti, care prezenta febră. A plecat un echipaj cu o ambulanţă de la Drăgăneşti-Olt. Ulterior, la ora 5.54, un nou apel prin 112 anunţa un accident în zona Zahana, în care a fost implicată respectiva ambulanţă. Fetiţa, care era însoţită de mama ei au fost duse cu o salvare la spital, iar şoferul şi asistenta cu o altă ambulanţă. Ambulanţa era în misiune şi avea semnalele acustice şi vizuale în funcţiune“, a spus Mădălina Deloreanu, directorul medical al SJA Olt.

VIDEO/ IMAGINI SURPRINSE DE CAMERELE VIDEO

Pacienta din ambulanţă, rănită grav

Victimele sunt în acest moment la spital, unde primesc îngrijiri medicale. Cele mai grave răni le-a suferit pacienta de 15 ani. „Avem patru victime ale unui accident rutier, dintre care o fetiţă de 15 ani cu politraumatisme şi ruptură de ficat, care se află acum în sala de operaţie . Este un caz destul de grav. Mama fetiţei se află acum la investigaţii, iar şoferul şi asistenta au suferit traumatisme minore“, a spus Romeo Stănculescu, directorul medical al SJU Slatina. Ambulanţa implicată în accident a fost serios avariată şi va fi reparată în baza unei asigurări Casco.
Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite