Noul comandant al jandarmilor olteni promite mai multă fermitate împotriva delincvenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colonelul Dorel Drejoi, numit oficial inspector-şef al Inspectoratului Judeţean de Jandami (IJJ) Olt din data de 16 mai, a organizat, astăzi, prima sa conferinţă în această calitate.

Noul comandant ocupa deja funcţia de comandant al IJJ Olt, dar numai cu titlu provizoriu, din data de 29 noiembrie 2011, după ce, anterior, a fost prim-adjunct al fostului inspector-şef Valentin Voicu, trecut direct în retragere cu drept de pensie prin ordin al ministrului Internelor.
Dorel Drejoi a vrut ca, la prima sa conferinţă de presă în cea mai înaltă funcţie din carieră, să vină cu rezultate notabile ale instituţiei pe care o coordonează oficial din data de 16 mai. Acesta a prezentat ziariştilor veniţi în număr mare rezultatele activităţii jandarmilor olteni din lunile martie şi aprilie, un bilanţ al primelor cinci luni urmând a fi făcut public la o şedinţă ce va avea loc săptămâna viitoare la sediul Prefecturii Olt.
„Am avut două luni pline de evenimente, ca să mă exprime astfel, care ne-au adus pe locuri fruntaşe la nivel naţional prin rezultatele obţinute, ceea ce este un semn încurajator pentru mine şi oamenii mei. Ca un exemplu, pot menţiona că în luna aprilie ne-am situat pe primul loc pe ţară în ceea ce priveşte infracţiunilor constatate în comun cu poliţia, respectiv am avut 51 de asemenea fapte, faţă de 36 înregistrate cu o lună anterior. De asemenea, pe linia infracţiunilor depistate independent, ne-am clasat în aceeaşi lună aprilie pe locul trei la nivel naţional după judeţele Călăraşi şi Prahova”, a afirmat col. Dorel Drejoi.
Acesta a precizat că şi-a propus, în noua calitate dobândită, să îmbunătăţească relaţiile cu mass-media, dar şi cu cetăţenii, pe care i-a îndemnat încă o dată să nu ezite să apeleze la numărul de telefon 112 sau la echipajele mobile de jandarmi dacă sunt martori la producerea unor evenimente antisociale. Nu în ultimul rând, noul comandant al IJJ Olt a promis acţiuni mai ferme în mediul rural astfel încât jandarmii să-şi aducă mai evident contribuţia la asigurarea liniştii şi ordinii publice.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite