Slatina: Neatenţia şi viteza pe drumurile acoperite de zăpadă au făcut două victime pe şoselele judeţului Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victimele au fost transportate la spital (Arhiva Adevărul)
Victimele au fost transportate la spital (Arhiva Adevărul)

Neadaptarea vitezei pe timp de iarnă sau neatenţia poate duce la evenimente rutiere cu urmări grave. Este şi cazul a doi şoferi care au fost implicaţi în accidente rutiere pe şoselele judeţului Olt.

Primul accident s-a petrecut ieri la ora 15:15 pe strada Gheorghe Doja, din municipiul  Caracal, unde un tânăr de 21 de ani din localitate a pierdut controlul autoturismului, a derapat, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, a pătruns pe sensul opus şi a acroşat o femeie de 55 ani, din municipiul Caracal, care circula pe şosea. În urma accidentului femeia a fost transportată şi internată la Spitalul judeţean Slatina. Poliţiştii au stabilit că şoferul nu consumase băuturi alcoolice.

A circulat cu viteză pe drumul acoperit de gheaţă

La numai 45 de minute după primul accident, un conducător auto în vârstă de 55 de ani din judeţul Dolj nu a adaptat viteza şi a derapat pe drumul acoperit de gheaţă, a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de un copac aflat pe marginea şoselei. În urma impactului, bărbatul a fost transportat la Spitalul judeţean Slatina pentru a i se acorda îngrijiri medicale. „În ambele cazuri s-au întocmit acte premergătoare, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a spus Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite