Slatina: Muncitori echipaţi şi instruiţi pentru reabilitarea blocurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Slatina a atenţionat cele 10 firme care se ocupă de reabilitarea termică a celor 41 de blocuri să facă instructajul prinvind protecţia muncii, tuturor angajaţilor şi să le asigure acestora echipamentul necesar.

„ Am trimis celor 10 firme care au câştigat licitaţiile la cele 41 de blocuri incluse în prima parte a programului de reabilitare o notă prin care le-am transmis să facă instructaje prinvind protecţia muncii şi să le dea muncitorilor căşti, salopete şi corzi. Oamenii lucrează la înălţime şi trebuie să fie atenţi. Este raspunderea firmelor dacă vor fi incidente de muncă”, a explicat Minel Prina, administrator public din cadrul Primăriei Slatina.
În urmă cu o lună de zile, un muncitor care lucra la construcţia Complexului Eugen Ionescu de pe Bulevardul AI Cuza, investiţie al cărui beneficair este Primăria Slatina a căzut de pe schelă şi s-a lovit la cap. De vină a fost constructorul, firma Cafmin care nu le-a asigurat muncitorilor căşti şi salopete, aceştia lucrând în tricouri sau al bustul gol.
Lucrările de reabilitare la primele 6 blocuri au început în urmă cu trei zile, urmând ca schelele să fie monttae în următoarea săptămână pe toate cele 41 de blocuri.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite