Moş Crăciun, darnic cu angajaţii olteni din industrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii de la Alro primesc cele mai mari prime
Angajaţii de la Alro primesc cele mai mari prime

În vreme ce câteva societăţi din domeniul construcţiilor au anunţat că vor disponibiliza peste 350 de angajaţi acum, în prag de Sărbători, salariaţii marilor firme de pe platforma industrială a Slatinei vor primi cadouri şi în acest an, de la Moş Crăciun.

Cei care lucrează la Uzina de Aluminiu, Altur sau Pirelli Tyres primesc în aceste zile vizita unui Moş bogat care le aduce în dar prime în bani, bonuri de masă şi coşuri cu produse tradiţionale de Crăciun. Angajaţii fabricii de aluminiu Alro Slatina vor primi, ca de obicei, cele mai mari prime de Sărbători. Ei vor avea mai mulţi bani pe card dar şi tichete de masă cu care vor cumpăra bunătăţi pentru masa de Crăciun. „Primele sunt stipulate în contractul de muncă iar angajatorul îşi respectă angajamentul. Salariaţii vor primi 75 la sută din salariul de încadrare brut şi tichete de masă în valoare de 150 lei din partea patronatului“, a spus Constantin Popescu, liderul Sindicatului „Aluministul“ de la Alro. Şi asta nu e tot. Angajaţii combinatului de aluminiu vor primi şi din partea sindicatelor tichete cadou. Primele le vor fi acordate acestora de Moş Nicolae, pe 6 decembrie.

Prime mai mari la Altur Slatina

Nici angajaţii fabricii Altur nu se pot plânge. Moş Crăciun vine la ei cu sacul mai încărcat faţă de anul trecut. Moş Crăciun de la Altur va aşeza sub brad tichete de masă în valoare de 400 lei pentru fiecare salariat. Valoarea primei a crescut cu 100 lei faţă de anul trecut, semn că angajaţii au fost cuminţi şi muncitori în 2011. Salariaţii îşi primesc cadourile în aceste zile. Moşul nu îi uită nici pe angajaţii fabricii de anvelope Pirelli Tyres. Şi ei vor primi cadouri în acest an de Sărbători. „Şi anul acesta Pirelli Tyres este alături de angajaţi şi le va oferi cadouri tradiţionale de Crăciun“, a spus Mihaela Ionuş, PR-ul societăţii. Singurii care nu primesc niciun cadou la locul de muncă sunt bugetarii. Ameninţaţi din nou cu concedieri, ei vor trebui să se mulţumească cu o strângere de mână şi cu cele mai calde urări de bine din partea şefului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite