Slatina: Bercea Mondialu a fost naş la Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Bercea Mondialu a fost naş la Craiova
Slatina: Bercea Mondialu a fost naş la Craiova

La restaurantul din Parcul Nicolae Romanescu, cunoscutul interlop a dat o petrecere mare aseară în Bănie. Bercea Mondialu a fost naşul de cununie al lui Adonis şi a Doiniţei, un cuplu la început de drum. Mirele face parte dintr-o familie cunoscută din oraş, din neamul lui Tezaur.

Barbaţii au scos de la naftalină cele mai lucioase costume, de la cunoscuţi creatori de modă atât din ţară cât şi din străinătate, iar femeile s-au umplut din cap pana in picioare de aur. Miresica a purtat pe mână o adevarată mănuşă de aur, primită cadou de la soacra mare.

Bercea Mondialu a mai declarat că le va face cadou finilor o vacanţă de vis în Spania timp de o lună, iar darul de nuntă nu va depăşi 5.000 de euro.

Florin Salam şi Copilul de Aur, invitaţi de seamă

Bercea Mondialu nu s-a uitat la bani şi a aruncat în stânga şi în dreapta cu bancnote de 500 de lei. Numai Florin Salam a strâns în doar trei ore de cântat 40.000 lei. Mesenii, peste 100 la număr, au fost deranjaţi de faptul că interpretul de manele Florin Salam a cântat doar pentru naşul Bercea, mai bine de o oră. Spartacus a pus mâna pe microfon şi i-a spus tare şi răspicat cunoscutului interlop din Drăgăneşti că nu este nunta lui. „Măi Bercea, unde te crezi aici? Nu este nunta ta“, a strigat în gura mare Spartacus. Bărbatul a fost la un pas de a sări la bătaie, însă a fost potolit de soţie. Bercea s-a retras cuminte la masa lui, iar toţi invitaţii s-au pus din nou pe distracţie.

Gurile rele au declarat că Adonis este îndrăgostit de o altă tânără , care nu este însă de etnie rromă. Mama acestuia a fost cea care s-a opus relaţiei, iar acum o lună de zile i-a adus-o acasă pe Doiniţa. A fost obligat să se căsătorescă cu tânăra de 16 ani.  

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite