Slatina: Bercea Mondial şi-a botezat nepoata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chef de chef a dat aseară Bercea Mondial la Hotel Parc din Slatina ca să sărbătorească botezul micuţei Mercedeza, fiica lui Ambasador, unul dintre băieţii interlopului. Invitaţi de seamă au fost Florin Salam şi Adrian Minune.

Cu mic cu mare, Sandu Anghel, alias Bercea Mondial şi-a adunat rudele şi prietenii ca să o sărbătorească aşa cum se cuvine pe micuţa Mercedeza, fetiţa fiului său Ambasador.
„Bogăţie şi noroc” îi urau inivitaţii veniţi din toată ţara. Iar ploaia care nu a încetat să cadă până spre dimineaţă pare să arate că micuţa nu va duce lipsă de bani.

La numai trei luni, Mercedeza a primit zeci de bijuterii de aur, dar şi o zestre de 200 de mahmudele. De pe listă nu lipsesc o vilă mare şi o maşină. „ E o mândrie mare, o bucurie. E prima nepoată şi i-am dat o vilă mare, o sălbă şi o maşină, Skoda2 argintie”, a spus Fănica, nevasta lui Bercea, de 38 ani.
Fericită foc era şi Izaura, mama micuţei care şi-a dorit un copil, din prima clipă când l-a cunoscut pe Ambasador. „Ne-am iubit mult şi ne-am dorit un copi. Este dragostea mea”, a spus tânăra de 19 ani. „ Păi, şi io o iubesc. Cum să nu. Pentru ea las tot, casă, mamă, tată. Şi fetii mele o să-i fac avere mare”, a spus Ambasador, de 19 ani.

Află din Adevărul de Seară Slatina ce dedicaţii a primit fetiţa

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite