Minoră din Slatina dispărută de la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a unei minore dispărută de la domiciliu în cursul zilei de ieri şi fac apel la toţi cei ce pot da relaţii să sune la numărul 112.

Poliţiştii din Slatina au fost sesizaţi ieri de către Corina-Natalia Conea, de 37 ani, din localitate, despre faptul că, în jurul orelor 11.45, fiica sa – Lorena Florentina Chelu, de 15 ani, a plecat la unitatea şcolară unde era elevă şi nu a mai revenit la domiciliu după terminarea orelor de curs.
“Facem apel la toţi cei ce pot da orice relaţii despre găsirea fetei să sune la numărul 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, a afirmat comisarul-şef al IPJ Olt, Claudia Radu.
Semnalmentele fetei sunt următoarele: înălţime 1,55 - 1,60 metri, constituţie atletică, păr şaten, tuns la nivelul umerilor, ochi căprui, faţa rotundă, nu prezintă semne particulare.
La data dispariţiei, fata era îmbrăcată cu o geacă din piele de culoare neagră, hanorac de culoare roz, pantaloni blue-jeans de culoare neagră, în picioare purta pantofi de culoare neagră şi avea asupra sa un rucsac de umăr de culoare neagră cu rechizite şcolare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite