Ministrul Elena Udrea, tratată ca o vedetă la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii de la LPS Slatina s-au înghesuit să facă poze cu ministrul Dezvoltării
Elevii de la LPS Slatina s-au înghesuit să facă poze cu ministrul Dezvoltării

Elena Udrea, ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a semnat, astăzi, la Slatina, împreună cu primarul Darius Vâlcov şi Marilena Bogheanu, şefa Agenţiei Regionale pentru Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, trei proiecte ce vizează finanţarea unor ample lucrări de investiţii în municipiu. Valoarea totală a proiectelor se ridică la 22 milioane de lei.

Investiţiile în cauză vizează modernizarea a trei zone importante din oraş, respectiv cele cuprinse între străzile Unirii, Libertăţii şi Crişan (valoare 5,7 milioane lei, din care finanţarea nerambursabilă este de 4,2 milioane lei), Cornişei – Spitalul Judeţean (3,4 milioane lei, din care 2,5 milioane bani europeni nerambursabili) şi zona dintre străzile Sergent Major Dorobanţu Constantin, Basarabilor, Centura Basarabilor şi Arcului (cartier Progresul, valoare proiect: 14,3 milioane lei, din care cca. 11 milioane lei reprezintă fonduri europene nerambursabile). Lucrările vizează reabilitarea spaţiilor verzi şi a trotuarelor şi montarea de mobilier urban.

La pozat cu ministrul

Deşi era aşteptat să sosească la Slatina şi premierul Emil Boc, acesta şi-a contramandat vizita şi a pasat frâiele acţiunii ministrului Elena Udrea, care s-a simţit ca o vedetă în oraşul de pe Olt. Aceasta a fost întâmpinată cu colinde la Liceul cu Program Sportiv din municipiu, locul unde ministrul a poposit imediat după semnarea contractelor de finanţare. Vizita la acest liceu nu a fost întâmplătoare deoarece aici au fost finalizate recent lucrările unui alt proiect finanţat din bani europeni. Mai exact, este vorba despre reabilitarea şi mansardarea acoperişului liceului, care a fost transformat în spaţii de cazare pentru sportivii liceului, dar nu numai.
Elena Udrea s-a arătat încântată de finalitatea lucrării şi a fost impresionată de primirea făcută de gazde. Elevii liceului s-au înghesuit să facă poze cu ministrul, i-au înmânat cadouri, iar răsplata a fost că ministrul Dezvoltării a făcut tot ce au dorit copiii. Înainte de plecare, Elena Udrea a promis liderilor autorităţilor locale că va încerca să îi ajute şi mai mult în ce priveşte finanţarea proiectelor europene.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite