Slatina: Ministerul Culturii a dat bani pentru teatrul din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Slatina va primi de la Ministerul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional  280 000 lei pentru Centrul Cultural Eugen Ionescu.

Lucrările la investiţia de aproximatv 11 milioane de lei au început în mai, iar autorităţile locale speră ca până în noiembrie, de Zilele Eugen Ionescu acest centru să fie inuagurat. „Vrem să serbăm aici cei 100 de ani de la naşterea lui Eugen Ionescu, iar acum cu acest ajutor de Ministerul Culturii, sperăm ca lucrările să fie finalizate până la toamnă. Vrem să construim în incinta cinematografului Alutus o sală de teatru cu 250 de locuri, două săli de cinema a câte 50 de locuri şi o cafenea pentru întâlniri literare ”, a explicat Minel Prina, administratorul public din cadrul Primăriei Slatina.

Autorităţile locale au mai primit şi 32 000 de lei de la bugetul de stat pentru reabilitarea spaţiilor verzi de pe Bulevardul A.I. Cuza, lucrare care este în derulare. Din bugetul local au fost alocaţi  84 000 de lei pentru obiectivul Amenajare sens giratoriu şi construire fântână arteziană zona Vâlcea, amenajare sens giratoriu zona Cornişei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite