Mii de petarde confiscate de poliţişti înainte de Revelion, în Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petardele au fost confiscate
Petardele au fost confiscate

Poliţiştii olteni au organizat în aceste zile mai multe acţiuni privind depistarea persoanelor care deţin, comercializează sau folosesc petarde fără să respecte legea. Oamenii legii au făcut capturi record de pocnitori. Aceştia au confiscat peste 21.000 de petarde.

Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au descins la locuinţa unui bărbat din oraşul Potcoava, unde au găsit, printre altele, peste 13.000 de petarde. Oamenii legii au mai efectuat o percheziţie la locuinţa unui tânăr din oraşul Scorniceşti. De data aceasta au găsit doar şase bucăţi de pocnitori. Poliţiştii şi jandarmii au mai surprins pe o stradă din Slatina, un minor de 17 ani care comercializa petarde. Asupra acestuia au fost găsite trei cutii a câte 100 de bucăţi de petarde din clasa a II-a, 11 cutii a câte 60 de petarde clasa S, şase tuburi de culoare galbenă cu artificii şi nouă tuburi de culoare neagră.
Şi oamenii legii din Corabia au făcut o captură record. Aceştia au depistat doi bărbaţi din localitate care deţineau în vederea comercializării peste 8.000 de petarde.
Pocnitorile au fost confiscate, iar comercianţii sunt cercetaţi acum de poliţişti.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite