Slatina: Florina Păuna vrea să reinventeze Arta Meşteşugarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Florina Păuna vrea să reinventeze Arta Meşteşugarilor
Slatina: Florina Păuna vrea să reinventeze Arta Meşteşugarilor

În urmă cu trei ani susţinea examenul pentru postul de consilier juridic la Arta Meşteșugarilor. Acum este preşedinta cooperativei și muncește foarte mult pentru a pune totul în ordine.

Florina a devenit în scurt timp de la angajare foarte apreciată de către întreg colectivul cooperativei unde lucrează. Ascensiunea de la consilier juridic la preşedinte a fost foarte rapidă datorită pregătirii bune în domeniu şi a experienţei dobândite. „În urmă cu trei ani am aflat că era liber postul de consilier juridic şi am decis să mă înscriu la concursul pentru ocuparea postului. Am luat concursul şi aşa am ajuns să lucrez aici“, a spus Florina Păuna, preşedinta cooperativei Arta Meşteşugarilor.

A reuşit să schimbe modul de dezvoltare a cooperativei, punând în practică idei noi şi promovând foarte mult comunicarea în colectiv. Se simte foarte bine între colegi şi îi consideră pe toţi prieteni.
„Zi de zi mă întâlnesc cu foarte mulţi oameni şi mă simt bine atunci când sunt în permanentă comunicare cu tot colectivul cooperativei. Am cunoscut mulţi oameni care sunt de foarte mult timp aici şi au o experienţă de câteva decenii în domeniile în care lucrează. Sunt oameni cu experienţă de la care ai numai de învăţat, iar unii dintre ei sunt de la înfiinţarea acestei cooperative. Îmi place ceea ce fac şi mă simt foarte bine alături de toţi cei care lucrează aici.Suntem cu toţii o familie!“, a spus Florina Păuna.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite