Meşterii populari din Harghita au venit cu obiecte tradiţionale de Paşte, la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meşterii au sosit la începutul acestei săptămâni în municipiu. Slătinenii care vor să cumpere cadouri tradiţionale de Paşte o pot face până vineri.

Doi meşteri populari din Harghita au poposit zilele acestea la Slatina, cu ouă roşii, coşuleţe, icoane şi multe alte produse tradiţionale de Paşte, făcute chiar de ei. „Lucrăm toată iarna pentru produsele specifice Paştelui. Vânzarea nu e grozavă. Oamenii de aici sunt interesaţi îndeosebi de ouă şi de coşuleţele pentru ele. O să mai venim şi cu alte ocazii la Slatina“, a spus Farenţ Haido, de 46 ani, din Harghita.

image

Slătinenii care au trecut în această dimineaţă pe Bulevardul A.I.Cuza s-au oprit pentru a admira obiectele, iar cei care nu au uitat de venirea Iepuraşului au şi cumpărat cadouri.„Toate îmi plac. Aş vrea să cumpăr câte ceva pentru fiecare membru al familiei. O să iau câteva ouă din lemn, pentru a le da copiilor care sigur se vor bucura atunci când îi vor păcăli pe cei cu care vor ciocni de Paşte. Sunt accesibile la preţ obiectele şi sunt de calitate“, a spus Maria Stroe, de 37 ani.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite