Meciul dintre Alro Slatina şi FC Timişoara - „sub lupă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile nu vor să-şi asume niciun risc la meciul dintre Alro Slatina şi fosta vicecampioană naţională Poli Timişoara. Aproximativ o sută de jandarmi, poliţişti şi gardieni se vor afla sâmbătă, 27 august, pe stadionul „1 Mai” din municipiu pentru a evita orice conflict între cele două galerii.

Partida de fotbal dintre echipele Alro Slatina şi FC Timişoara, care se va disputa sâmbătă, 27 august, cu începere de la ora 11.00 pe stadionul „1 Mai” din municipiu în cadrul celei de-a doua etape din Liga a II-a va „beneficia” de o atenţie sporită din partea autorităţilor locale. Mai exact, este vorba despre forţele de ordine, care nu vor să rişte nimic în cazul unei eventuale escaladări a atmosferei între cele două galerii.
Astfel, aproximativ o sută de jandarmi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, gardieni de la Serviciul Judeţean de Pază şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina vor încerca să asigure ordinea şi o atmosferă cât mai calmă la meci. Distribuirea atribuţiilor a fost clar delimitată: jandarmii vor patrula în jurul arenei înainte, pe timpul şi după terminarea meciului de fotbal, poliţiţtii vor acţiona pe traseele de afluire/defluire a suporterilor şi în preajma stadionului şi vor executa şi alte misiuni din sfera de competenţă, în vreme ce efective ale Serviciului Judeţean de Pază se vor ocupa de asigurarea măsurilor de ordine în incinta arenei. Totodat, gardienii de şa SJP se vor îngriji şi de paza vestiarelor, protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion. Fluenţa traficului în zona stadionului va fi asigurată de echipaje ale Poliţiei Rutiere.

Meci televizat pe Dolce Sport

Oficiali ai competiţiei, respectiv de la CS Alro Slatina estimează participarea a aproximativ 1.500 de spectatori. accesul publicului în stadion va fi permisă începând cu ora 09.30 numai pe bază de bilet şi abonament sau invitaţie.
Galeria echipei slătinene va fi dispusă în zona Peluzei 2 (sector rezervat), iar galeria echipei FC Timişoara va fi situată la Peluza 1, şi el un sector rezervat.
Organizatorii au ţinut să reamintească participanţilor că este interzisă intrarea în stadion cu următoarele obiecte: materiale pirotehnice de orice natură - artificii, torţe, fumigene etc., băuturi alcoolice, recipiente cu apă sau băuturi răcoritoare de orice fel, arme albe sau alte obiecte care pot fi folosite pentru acţiuni violente, precum şi materiale de propagandă care incită la denigrarea ţării, xenofobie, ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică. De asemenea, persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice nu vor avea voie să pătrundă pe stadion dacă se află sub influenţa alcoolului. Pe timpul desfăşurării meciului de fotbal se va interzice comercializarea băuturilor alcoolice în imediata apropiere a arenei sportive.
Demn de menţionat este că, începând cu partida de mâine, meciurile de acasă ale celor de la Alro Slatina vor fi difuzate pe canalul de televiziune cu profil sportiv Dolce Sport.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite