Maşină făcută scrum din răzbunare la Brâncoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Maşina săteanului a fost distrusă total
Maşina săteanului a fost distrusă total

Maşina unui sătean din comuna Brâncoveni a fost făcută scrum, marţi – 20 martie, în urma unui incendiu provocat în mod intenţionat de către un consătean.

Semnalul de alarmă a fost dat de vecinii proprietarului, originar din satul Ociogi,. Aceştia au sesizat că maşina acestuia, marca Matiz, parcată la poartă, era în flăcări. Oamenii au chemat în ajutor pompierii din cadrul Gărzii Osica, care au ajuns la locul intervenţiei cu o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă.
Pompierii au găsit în flăcări autoturismul. Ca şi cum nu ar fi fost suficient necazul omului la maşină, incendiul s-a extins şi la acoperişul casei. “Cu toate eforturile oamenilor noştri care au intervenit mai bine de o oră pentru izolarea şi stingerea incendiului, autoturismul a ars în proporţie de 95 %, focul distrugând şi aproape cinci metri pătraţi din acoperişul casei”, a declarat plutonierul Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.
Din primele cercetări se pare că incendiul nu a fost unul întâmplător, ci a fost pus în mod intenţionat de către un consătean care avea o supărare cu proprietarul maşinii. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru prinderea celui care a incendiat maşina.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite