Maşină a IPJ Olt "mototolită" din cauza neatenţiei unui şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina de poliţie lovită era parcată regulamentar
Maşina de poliţie lovită era parcată regulamentar

Un accident provocat pe raza comunei Slătioara din cauza neatenţiei unui şofer a făcut ca trei autoturisme să fie avariate serios, una dintre acestea fiind o maşină de poliţie.

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orelor 15.20, pe D.N. 65 – E 574, la intersecţia cu D.J. 667, pe raza comunei Slătioara, în afara localităţii. Un şofer de 43 de ani din comuna menţionată, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a încadrat corespunzător la efectuarea virajului la stânga şi nu a acordat nici prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 37 de ani din municipiul Medgidia, judeţul Constanţa. Gestul prostesc şi neatent al şoferului din Slătioara a avut urmări ce se putea termina tratgic.

Conducătorul auto din Medgidia, pentru a evita impactul cu autoutilitara, a frânat şi a efectuat brusc viraj la dreapta, acroşând două autoturisme, dintre care unul aparţinea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt şi era staţionat regulamentar, iar celălalt autoturism era condus regulamentar de un slătinean în vârstă de 50 de ani, care se afla oprit pentru a acorda prioritate de trecere.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto din Slatina, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina”, a precizat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Conducătorii implicaţi în evenimentul rutier nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au întocmit dosar pentru vătămare corporală din culpă.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite