Slatina: Magazinele cu haine de iarnă sunt luate cu asalt de olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magazinele de haine din Slatina sunt asaltate în această perioadă de femei şi bărbaţi care îşi pregătesc garderoba pentru iarnă.

Venirea frigului şi a primei ninsori la Slatina, i-a luat pe nepregătite pe oameni, care au dat valma în magazine pentru a-şi cumpăra încălţăminte şi haine groase. Fie că vorbim de magazinele de fiţe din oraş, fie că vorbim de cele cu haine ieftine, toate au avut încasări mai mari în ultimele zile. Slătinencele cu buzunarele pline nu s-au uitat la bani atunci când au mers la cumpărături. „Sinceră să fiu nu eram pregătită pentru iarnă, dar când am văzut ninsoarea de ieri m-am cam speriat şi am plecat să-mi lua cizme şi palton. Am cheltuit 500 lei pe ambele, dar sunt foarte frumoase şi la modă“, a spus Elena Cazangiu, de 23 ani, în timp ce se uita la o pereche de pantaloni.
Vânzătoarele spun că tinerele domnişoare nu se uită la bani atunci când vine vorba de vestimentaţie. „Noi avem haine groase la vânzare de mai mult timp. Se cumpără, mai ales în această perioadă. Cel mai bine se vând paltoanele şi cizmele. Clientele noastre nu se uită la bani atunci când vin să-şi cumpere ceva de îmbrăcat“, a spus Adriana Bratu, de 24 ani, vânzătoare la magazinul „Madelia“ din Slatina.


Tinerele vor să fie la modă şi la preţuri mici

Slătinencele cu un buget mai mic au ales să-şi cumpere haine groase din magazinele cu preţuri mici, unde se găsesc geci de iarnă chiar şi cu 30 lei şi pulovere la acelaşi preţ. „Eu sunt elevă şi trăiesc numai din ce-mi dau părinţii, nu pot să dau mult pe haine. De aici mi-am luat blugi cu 27 lei şi pulovăr cu 30 lei, şi sunt drăguţe. Cizmele le-am luat de altundeva şi am dat pe ele 57 lei“, a spus Irina Păun, de 17 ani.


Cât te costă o ţinută pentru sezonul rece

O ţinută completă de iarnă, cu jeanşi, pulovăr, palton şi cizme costă aproximativ 500 lei. Fetele şi băieţii cu un buget mai mic pot merge la magazinul „Free Zone“ de unde-şi pot achiziţiona o ţinută completă cu aproximativ 100 lei. Cel mai ieftin însă este să te îmbraci de la second-hand, unde cu numai câţiva lei „te faci ca nou“.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite