Mădălina Ghenea, iubita lui Leonardo DiCaprio: „Am nevoie de un bărbat care să mă iubească non-stop“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea

Afirmaţia îi aparţine fotomodelului din Slatina şi a fost postată pe pagina ei de Facebook. Citeşte rândurile de mai jos pentru a afla ce a mai declarat Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea s-a autocaracterizat pentru cei care nu o cunosc ca fiind o fire sensibilă şi deloc lăudăroasă. Ea mai spune că îşi doreşte să îi mulţumească pe toţi şi se teme că ar putea să-i piardă pe cei dragi. Îi pare rău că nu are mai mulţi prieteni şi este confuză atunci când se ceartă cu ai ei. Mădălina declară pe Facebook că iubeşte. „Am nevoie de un bărbat care să mă iubească non-stop“, mai spune ea. Este atrasă de ochii unei persoane şi sărută doar cu ochii închişi. Slătineanca, care a devenit cunoscută în Italia, visează la o familie şi îşi doreşte să fie mamă.

Românii şi italienii o susţin pe Facebook

Bomba sexy din Italia este activă pe Facebook, ţinându-i astfel la curent pe prietenii şi fanii ei cu tot ceea ce face. Românii şi italienii sunt alături de ea şi o încurajează. „În sfârşit avem şi noi cu ce să ne mândrim. Cu o fată extrem de frumoasă. Bravo Mădălina! Să nu ne dezamăgeşti şi să nu îţi uiţi originile“, îi scrie românca Daniela Lăcătuş pe Facebook. Românii se mândresc cu ea, iar slătinenii îi transmit că este aşteptată acasă. Mădălina are deja şi un fan club pe Facebook, care numără aproape 2.300 de membri.
Mădălina Ghenea s-a născut pe 8 august 1988, la Slatina. Ea are o înălţime de 1,80 centimetri, 51 de kilograme şi măsurile ideale, 90-60-90.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite