Mădălina Ghenea, asemănată cu Sophia Loren la debutul în cinematografie. Vezi ce spune fotomodelul despre primul său rol!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o carieră de succes în modelling, slătineanca Mădălina Ghenea şi-a făcut şi debutul în cinematografie. Ea deţine primul său rol într-un film de lung metraj. „I soliti idioti“ rulează de vineri pe marile ecrane din Italia.

Mădălina Ghenea şi-a văzut visul cu ochii. Cea care a fost surprinsă de paparazzi în compania lui Leonardo DiCaprio şi-a făcut debutul în actorie. Ea interpretează în comedia „I soliti idioti“ rolul unei rusoaice pe nume Irina, fotomodel de succes. Ca şi în viaţa reală, personajul Mădălinei este o femeie sexy, dorită de toţi bărbaţii. „Nu mi-am dorit niciodată să fiu model. Am învăţat să merg pe tocuri când am început să fac meseria asta. Nu mă machiam, nu mă coafam. Mi-am dorit dintotdeauna să fiu actriţă. Când eram mică, imitam prietenii sau staruri din România şi ai mei întotdeauna mi-au spus că am talent. Asta se va vedea. Aştept criticile“, a declarat Mădălina Ghenea pentru revista OK! România. Fotomodelul a mai spus că pentru debutul său în actorie a avut de ales între o dramă şi comedia „I soliti idioti“. A ales această peliculă pentru că rolul de aici i s-a părut mai uşor. 

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO!

Mădălina Ghenea

Ce are în comun cu Sophia Loren

În viitor, Mădălina se va axa mai mult pe proiectele actoriceşti. „Nu încerc să abandonez meseria de model, dar vreau să fiu mai selectivă cu proiectele care mi se oferă. Am trecut deci treptat la actorie“, a mai declarat ea pentru revista OK! România.
Imediat după lansarea comediei în Italia, fanii Mădălinei s-au grăbit să o compare pe slătineancă cu actriţa Sophia Loren. Se pare că cele două nu se aseamănă numai din punct de vedere fizic. Mădălina şi Sophia ar avea poveşti de viaţă similare. Ambele s-au remarcat mai întâi ca modele şi, ulterior, ca actriţe.  „La un moment dat am avut marea onoare să o imit pe Sophia Loren. Da, apar într-o secvenţă în lenjerie intimă", a declarat ea pentru Click!


 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite