Locuri de joacă pentru prichindeii din Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locurile de joacă sunt deschise de luni până duminică
Locurile de joacă sunt deschise de luni până duminică

A venit frigul şi nu îţi mai poţi scoate copilul în parc la joacă? Îţi doreşti ca micuţul tău să se distreze într-un spaţiu sigur şi să fie înconjurat de alţi copii de vârsta lui?

Dacă răspunsul este afirmativ, atunci poţi profita de oferta celor două locuri de joacă private deschise în Slatina. Înconjuraţi de bile, trambuline sau tobogane cei mici se simt aici ca într-un parc de distracţii. Locurile de joacă private din oraş nu au câştigat numai încrederea micuţilor, ci şi a părinţilor. „Eu mi-am dus copilul la ambele locuri de joacă. Şi noi, părinţii, şi copilul suntem încântaţi de ceea ce ni se oferă, mai ales că acum a venit toamna şi nu mai putem merge cu el în parc. Băiatul nostru este foarte fericit când merge acolo, ne cere singur să îl ducem şi când i se termină timpul abia îl convingem să mergem acasă. Înainte să fie deschise şi la noi cluburi de joacă, mergeam la Craiova“, a spus Monica Bogdan, de 30 ani, mămică.

Tarife pentru joacă

Administratorii cluburilor de joacă slătinene nu s-au gândit numai la cei mici, ci şi la părinţii lor. Pentru cei care doresc să-şi supravegheze copilul în timp ce se joacă, au fost create locuri speciale unde adulţii pot socializa. Locurile de joacă sunt soluţia ideală şi pentru părinţii ocupaţi. Mămicile care vor să meargă la cumpărături în timp ce copii se joacă, îi pot lăsa sub supravegherea personalului specializat. Şi cum orice lucru bun costă, şi părinţii trebuie să scoată bani din buzunar pentru a-i face pe micuţi fericiţi. Preţul unei ore petrecute la locurile de joacă este cuprins între 6 şi 10 lei. Cluburile de joacă din Slatina sunt deschise în fiecare zi începând de dimineaţă şi până seara târziu. Tot aici sunt organizate şi petreceri aniversare. „Fetiţa mea împlineşte 9 ani la anul, în februarie. Şi-a făcut deja lista de invitaţi şi vrea să-şi serbeze ziua de naştere la locul de joacă. Am fost de acord cu ea, pentru că ştiu că îi place foarte mult acolo şi fiind foarte ocupată eu nu aş avea timp să mă ocup de tot ceea ce înseamnă organizarea unei petreceri“, a spus Maria Vasile, de 35 ani.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite