Slatina: Lentilele de contact colorate sunt la mare căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Lentilele de contact colorate sunt la mare căutare
Slatina: Lentilele de contact colorate sunt la mare căutare

Pe timp de vară, oltencele trec din ce în ce mai des pragul opticilor medicale, pentru a-şi cumpăra lentiile de contact. Majoritatea clientelor sunt tinere.

Fetele care au visat dintotdeauna să aibă ochii verzi sau albaştri sunt acum cliente fidele ale magazinelor în care se vând lentile de contact. Culorile preferate ale clientelor sunt verdele şi albastrul, iar acum, în timpul verii, vânzările cresc. Am mers astăzi în câteva optici din oraş, pentru a afla care sunt preţurile şi condiţiile de utilizare a lentilelor de contact.

„Preţurile sunt acceptabile“

O pereche de lentile colorate, pentru 90 de purtări, costă 200 de lei, la magazinul „Onioptic“. Clienţii au de ales între zeci de nunanţe, de la albastru şi verde intens până la violet. Tinerele spun că efectul letilelor colorate este uimitor, de aceea consideră că preţul acestora este acceptabil. „Am purtat şi vara trecută şi o să îmi cumpăr şi acum. Preţurile sunt acceptabile, mai ales că le port câteva luni bune, că nu le pun în fiecare zi. Am avut o pereche de lentile verzi, iar acum vreau să îmi cumpăr albastre“, spune, încântată, Irina Simion, de 21 de ani, din Slatina.
La magazinul Prooptik, un alt tip de lentile colorate, pentru 30 de purtări, costă 126 de lei. „Lentilele se vând bine în această perioadă. Cea mai căutată nuanţă este albastrul topaz, dar şi verdele emerald este solicitat. Clientele sunt în general tinere, fete de liceu. Au mai venit şi băieţi care au cerut lentile cosmetice, însă fetele sunt cliente fidele“, a explicat Ion Dumitrache, reprezentantul magazinului.

Aflaţi ce ne sfatuişete medicul oftalmolog înainte să purtăm lentilele cosmtice din Adevărul de Seară Slatina de astăzi!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite