Slatina: Lanţurile şi brăţările din aur preferate de hoţii de buzunare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Lanţurile şi brăţările din aur preferate de hoţii de buzunare
Slatina: Lanţurile şi brăţările din aur preferate de hoţii de buzunare

Chiar dacă infracţiunile comise de hoţii de buzunare sunt în scădere faţă de anul trecut, trebuie să fim atenţi totuşi la bijuteriile de aur, la genţi şi la portofele atunci când mergem pe stradă.

Fiecare dintre noi, când pleacă la cumpărături sau în oraş, la plimbare are grijă să-şi ia preţiosul portofel sau poşeta în care ţinem banii. Suntem obişnuiţi să fim cu ochii pe el pentru a nu avea neplăceri. Din păcate şi alţii sunt atenţi unde ţinem banii şi profită exact în momentul în care te aştepţi mai puţin. Nu de puţine ori s-a întâmplat să fim chiar noi martorii unui astfel de furt. „Eram în autobuz şi mergeam la gară. Când am coborât şi m-am dus să-mi iau bilet nu mai aveam portofelul la mine, deşi îl pusesem în buzunarul de la piept. Mi-au deschis geaga fără să simt şi mi-au furat portofelul”, ne-a povestit păţania lui Alin Macovei, de 34 de ani, inginer, din Slatina.

Mai puţine furturi


Din fericire aceste cazuri sunt din ce în ce mai rar întâlnite datorită poliţiştilor olteni care au reuşit să reducă acest gen de inferacţiune cu 63%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. „Au fost organizate activităţi care să conducă la reducerea numărului de furturi, în general, şi a furturilor din buzunare, genţi şi poşete. În primele 7 luni ale anului curent s-a redus numărului furturilor din buzunare, genţi şi poşete, comise pe raza judeţului Olt, cu 63%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut”, ne-a declarat Roxana Filip, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Aflaţi ce ne sfătuiesc poliţiştii pentru a ne feri de hoţii de buzunare din Adevărul de Seară Slatina de astăzi!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite