La Slatina - viscolul bate, protestatarii rezistă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viscolul puternic şi ninsoarea continuă nu au efect asupra slătinenilor care vor o schimbare. Aproximativ 50 de protestari din municipiu au manifestat şi ieri după-amiază pentru demisia preşedintelui Băsescu şi a premierului Boc.

Îmbrăcaţi gros, oamenii s-au adunat tot pe platoul din faţa sediului Prefecturii. După ce, în cursul dimineaţii, protestatarii au remis prefectului Leonid Moisiu o notă de protest, în care au scris toate măsurile considerate abuzive ce au fost luate de actuala conducere a ţării în ultimii ani, ieri, manifestanţii au revenit la grilă de program obişnuită.  Au strigat şi au scandat lozinci antiprezidenţiale şi antiguvernamentale, au cântat Hora Unirii şi au cerut ca preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emi Boc, împreună cu tripleta PDL-UNPR-UDMR să plece de la cârma ţării.

image

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO !!!

O parte dintre participanţi s-au încăpăţânat să nu rămână acasă, la căldură, şi au venit cu lozinci noi scrise pe coli de hârtie introduse în ţiple pentru a le fer de fulgii de zăpadă. „Neaveniţi” ori „Salvaţi România ! Goniţi tirania !” sunt doar câteva din lozincile strigate ieri sub geamul reprezentantului guvernului în judeţ. Oamenii au plecat pe la casele lor doar după ce au promis încă o dată că nu vor renunţa la proteste până ce doleanţele lor nu vor deveni realitate.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite