Jefuit în mod repetat de aceeaşi hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri suspecţi se află acum în arestul IPJ Olt din Slatina
Cei doi tineri suspecţi se află acum în arestul IPJ Olt din Slatina

Doi tineri din comuna Stoeneşti riscă să ajungă la închisoare după ce au fost identificaţi de poliţişti ca fiind autorii unor furturi repetate la aceeaşi persoană.

Judecătoria Caracal a dispus arestarea preventivă a învinuiţilor Nicolae B. (24 ani) şi Constantin U. (21 ani), ambii din comuna Stoeneşti, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Aceştia sunt acuzaţi că, în perioada 20-22 iunie, au pătruns în mod repetat în locuinţa unui consătean - Stan B., în vârstă de 56 ani. De asemenea, în noaptea de 21/22 iunie, în jurul orelor 02.00, cei doi tineri au fost surprinşi de către proprietar, pe care l-au ameninţat cu un cuţit găsit în locuinţă şi apoi l-au deposedat de 1.400 euro, 50 lei şi un telefon mobil în valoare de 100 lei.

“La data de 27 iunie, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Caracal, poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Deveselu, împreună cu cei ai Serviciului de Intervenţie Rapidă Olt, au efectuat patru percheziţii domiciliare în comuna Stoeneşti şi oraşul Drăgăneşti-Olt în urma cărora au fost ridicate mai multe bunuri ce proveneau din comiterea mai multor infracţiuni comise pe raza comunelor Stoeneşti şi Gostavăţu”, a declarat comisar-şef Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Oficialul citat a mai preciazt că cei doi tineri au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Olt. Pe acest fapt, celor doi suspecţi le-a fost întocmit dosar penal pentru tâlhărie. Potrivit legislației, suspecții riscă pentru comiterea acestui gen de infracțiune până la 15 ani de închisoare.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite