Jandarmii olteni sărbătoresc Ziua Eroilor... în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Efective însemnate ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt vor participa, joi – 24 mai, la o serie de activităţi festive în semn de cinstire a zilei eroilor neamului.

Joi, 24 mai, se aniversează Ziua Eroilor, sens în care jandarmii olteni vor marca această zi printr-o serie de activităţi festive. În primul rând, la reşedinţa unităţii din Slatina şi la sediile subunităţilor dislocate în judeţ se vor prezenta materiale documentare privind semnificaţia Zilei Eroilor şi se va ţine un moment de reculegere.
De asemenea, aproximativ 70 de jandarmi vor participa, începând cu orele 12.00, alături de reprezentanţii celorlalte instituţii ale statului, la manifestările comemorative organizate la Cimitirul Eroilor din municipiul Slatina, precum şi în municipiul Caracal şi oraşul Corabia, unde vor fi depuse coroane şi jerbe de flori. Delegaţii ale IJJ vor depune coroane de flori şi la monumentele eroilor jandarmi din comunele Radomireşti şi Comani.
„Efective ale Inspectoratului de Jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării tuturor activităţilor dedicate Zilei Eroilor în judeţ, iar o subunitate de jandarmi va face parte din Garda de Onoare ce va defila la finalul manifestărilor organizate la Cimitirul Eroilor din municipiul Slatina”, a declarat mr. Emanuel Botan, purtător de cuvânt al IJJ Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite