Jandarmii olteni au ieşit la strâns gunoiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt participă, sâmbătă – 12 mai, la acţiunile de ecologizare ce se vor desfăşura în judeţ în cadrul proiectului organizat la nivel naţional „Let's Do It, Romania!”.

Aproximativ 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt participă azi - 12 mai, la acţiunile de ecologizare ce se desfăşoară pe raza judeţului în cadrul proiectului organizat la nivel naţional „Let's Do It, Romania!”. Jandarmii olteni se alătură astfel voluntarilor acestui proiect şi vor participa la curăţarea arealelor naturale din jurul localităţilor Slatina, Caracal şi Balş.
„În baza protocolului de colaborare încheiat între Jandarmeria Română şi Asociaţia „Viitorul În Zori”, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt s-a implicat în organizarea proiectului la nivel judeţean prin derularea de activităţi de informare a personalului propriu cu privire la acţiunile din cadrul proiectului în vederea participării ca voluntari la acţiunea de curăţenie. Noi credem în succesul ideii de voluntariat şi, prin participarea la această acţiune, dorim să ne aducem contribuţia la protejarea naturii şi refacerea ecosistemului, demonstrând că suntem alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om”, a declarat cpt. Constantin Staicu, ofiţer de presă al IJJ Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite