Jandarmii olteni au înlocuit bastoanele, cu cazmalele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii au înlocuit bastoanele cu cazmalele pentru o zi
Jandarmii au înlocuit bastoanele cu cazmalele pentru o zi

Jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean au răspuns demersului autorităţilor locale de a proteja mediul şi au participat voluntar, ieri, la o acţiune de plantare de puieţi.

Invitaţia a venit din partea Direcţiei Silvice Olt, care, sub egida „Luna plantării arborilor 15 martie - 15 aprilie”, şi-a propus, prin acţiuni de voluntariat, să împădurească o suprafaţă de 1 ha. de teren din afara fondului forestier naţional.
“Vineri - 6 aprilie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au participat la o acţiune de împădurire organizată în localitatea Jitaru de lângă Scorniceşti, aflată în raza de activitate a Ocolului Silvic Slatina. Împădurirea zonei va contribui la refacerea fertilităţii solului, a capacităţii acestuia de reţinere a apei şi de susţinere a vegetaţiei. Prin participarea la această activitate am dorit să ne aducem contribuţia la protejarea naturii şi la refacerea ecosistemului şi, totodată, am vrut să demonstrăm că suntem alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om”, a declarat maiorul Emanuel Botan, purtător de cuvânt al IJJ Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite