Slatina: Jandarmii olteni au avut sute de misiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sutele de misiuni, patrulări şi sancţiuni au fost numai câteva din activităţile jandarmilor olteni în primele 6 luni ale acestui an.

În total au fost executate 1067 misiuni în cooperare cu poliţia, 247 de patrulări auto în mediul rural, 33 acţiuni punctuale, 446 de patrulări în mediul urban şi 42 de misiuni pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la instituţiile de învăţământ  pe timpul examenului de Bacalaureat. În urma acestor acţiuni au fost aplicate 923 sancţiuni contravenţionale în valoare de 155130 lei, întocmirea a 188 dosare cu acte premergătoare, fiind constatate 380 infracţiuni şi identificaţi 210 autori.
Jandarmii au asigurat în primul semestru al anului 2009, paza şi protecţia instituţională la 15 obiective din zona de competenţă, a organizat şi executat un număr de 361 transporturi de valori, 16 de transporturi cu caracter special, substanţe toxice, armament şi muniţie. Aceşti au asigurat paza, protecţia, supravegherea şi intervenţia la conductele magistrale de transport produse petroliere şi cea de fibră optică, pe o lungime totală de 265,2 km. ”În baza planurilor de cooperare-colaborare încheiate între instituţia noastră şi alte structuri ale sistemului de apărare şi securitate naţională, organizaţii, instituţii şi autorităţi ale administraţiei publice locale, organizaţii nonguvernamentale, au fost executate 279 de misiuni comune, pentru prevenirea, depistarea şi tragerea la răspundere a persoanelor care comit fapte antisociale”, ne-a declarat căpitan Emanuel Botan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite