Slatina: Jandarmii alpinişti s-au întors

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Jandarmii alpinişti s-au întors
Slatina: Jandarmii alpinişti s-au întors

Jandarmii olteni s-au întors ieri de la cursurile de specializare în alpinism desfăşurate la Sinaia în perioada 15 iunie – 3 iulie.

La acest curs au participat 5 jandarmi din cadrul Detaşamentului Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, care timp de trei săptămâni au fost pregătiţi de instructori cu experienţă, antrenamentele executându-se în poligoanele alpine ale Centrului din Sinaia, Buşteni şi pe Platoul Bucegi.
„Stagiul a permis participanţilor îmbunătăţirea considerabilă a nivelului de cunoştinţe, pregătire fizică, a tehnicilor de escaladă, precum şi acumularea de informaţii profesionale care vor fi valorificate la nivelul structurilor teritoriale”, a declarat căpitanul Emanuel Botan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt. Până în prezent, opt jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au urmat acest curs de specializare, În perioada următoare (13-31 iulie a.c.) alţi trei jandarmi din cadrul unităţii sunt planificaţi să urmeze cursuri de specializare în alpinism.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite