Investiţiile pentru dezvoltarea la Slatina a celei mai mari fabrici de anvelope a Grupului Pirelli, prezentate preşedintelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintelui Grupului Pirelli i-a prezentat astăzi preşedintelui României investiţia d ela Slatina, care va transforma fabrica de anvelope într-una dintre cele mai mari din lume.

Ieri, primul ministru al României Emil Boc a fost prezent la inaugurarea extinderii fabricii de anvelope de la Slatina, o investiţie de 160 milioane euro menită să transforme fabrica în cea mai mare unitate destinată realizării anvelopelor Premium din cadrul grupului Pirelli, prezent prin 19 fabrici de anvelope autoturisme şi trac pe patru continente. Astăzi, a venit rândul preşedintelui României să afle despre investiţia care va transforma fabrica într-una dintre cele mai mari din lume.
 În cadrul întâlnirii de astăzi de la Palatul Cotroceni, preşedintele Pirelli Marco Tronchetti Provera i-a prezentat lui Traian Băsescu activităţile industriale ale Grupului Pirelli în România, dar şi numeroasele proiecte sociale şi culturale dezvoltate: parteneriatul cu Universitatea din Craiova privind cercetarea şi inovaţia tehnologică, proiectul de promovare a culturii italiene la Slatina, acordul de colaborare dintre Spitalul Slatina şi Spitalul Niguarda precum şi iniţiativa InterCampus realizată împreună cu FC Internazionale Milano şi Comunita Nuova.
Pirelli este prezentă în România din anul 2005 unde a investit până în anul 2010 peste 300 de milioane de euro. Până în anul 2014 investiţia finală va atinge valoarea de peste 450 de milioane de euro.


Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite