Infractori de produse petroliere pe bandă rulantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Furturile de produse petroliere continuă să ridice probleme în zona Potcoava-Ianca
Furturile de produse petroliere continuă să ridice probleme în zona Potcoava-Ianca

Poliţiştii din Potcoava au avut parte de un week-end agitat după ce au prins în flagrant mai multe persoane, în majoritate tineri, în timp ce furau produse din domeniul petrolier.

Mai exact, este vorba despre poliţiştii de la Secţia nr. 12 Poliţie Rurală din oraşul Potcoava. Prima captură a acestora a avut loc ieri, când, în timp ce îşi efectuau serviciul obişnuit de patrulare pe raza comunei Icoana, au prins în flagrant pe Istrate M., de 24 ani, Iordan M., de 35 ani, Florian B., de 32  ani, Iulian B., de 30 ani, şi Ardelean R., de 30 ani, toţi din Potcoava, care sustrăgeau ţevi metalice din spatele rampei unei staţii de petrol. Celor în cauză le-au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar prejudiciul, constând în trei ţevi metalice cu diametrul de 17 cm. şi 13 cm., respectiv lungime de trei metri fiecare, a fost restituit societăţii de petrol căreia îi aparţineau.
Nu în ultimul rând, tot ieri, aceiaşi poliţişti i-au surprins doi tineri de 17 şi, respective 24 de ani, ambii din comuna Corbu, în timp ce sustrăgeau cantitatea de 210 litri de produs petrolier (ţiţei, n.a.), de la o sondă din cadrul parcului petrolier ce aparţine secţiei nr. 1 Ciureşti. Şi acestora li s-au întocmit dosare penale pentru furt calificat.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite