Incendiu în Topana soldat cu rănirea unei persoane şi pagube materiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu aparent banal produs în comuna Topana din judeţul Olt a dus la importante pagube materiale şi rănirea unei persoane.

Pompierii din cadrul staţiei oraşului Scorniceşti au intervenit vineri - 30 martie, orele 14.10, în comuna Topana, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă aparţinând lui Virgil P., incendiul propagându-se şi la gospădăria lui Andrei B. aflată în apropierea anexei incendiate.
“La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, militarii găsind în flăcări întreaga anexă şi locuinţa lui Andrei B. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de vântul puternic care a întreţinut arderea. Cu toate eforturile oamenilor noştri care au acţionat aproape şase ore pentru izolarea şi lichidarea incendiului, flăcările au mistuit integral anexa gospodărească, 30 de metri liniari de gard din scândură, 0,5 tone de furaje, o casă din paiantă aparţinând lui Virgil P., două tone de lemne de foc depozitate de Andrei B. în curte şi degradarea a circa 50 mp de lambriu de PVC de pe faţada casei acestuia”, a afirmat plutonierul Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al pompierilor olteni.
Specialiştii ISU Olt au stabilit că, cel mai probabil, cauza incendiului este un scurtcircuit electric produs de un conductor electric defect. Două persoane, respectiv soţiile proprieterilor celor două gospodării afectate de incendiu, Filoftina P. (57 de ani) şi Rodica B. (67 de ani) au primit îngrijiri medicale la faţa locului din partea paramedicilor SMURD. Femeia de 57 de ani prezenta arsuri minore la nivelul feţei, în vreme ce a doua persoană prezenta ameţeli şi tahicardie.  

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite