Incendiu din neglijenţă la Nicolae Titulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa unui sătence din comuna Nicolae Titulescu a fost la un pas, ieri, de a fi distrusă de un incendiu produs, cel mai probabil, din neglijenţă.

Pompierii din cadrul Gărzii Stoeneşti au intervenit ieri - 13 mai, în jurul orelor 16.40, în comuna Nicolae Titulescu pentru stingerea unui incendiu izbucnit în gospodăria Elenei B. La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, în sprijinul militarilor venind totodată şi pompierii civili de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din comunele limitrofe Văleni şi Stoicăneşti cu două autospeciale. 
“În momentul sosirii echipajelor la solicitare, incendiul se manifesta la mai multe anexe din gospodăria femeii şi ameninţa să se extindă la locuinţa aflată în apropiere. Pompierii de la faţa locului au acţionat mai bine de două ore pentru stingerea focului şi au reuşit să îl stingă fără ca locuinţa în cauză să fie afectată. Au ars, în schimb, acoperişul anexelor din apropierea casei pe o suprafaţă de aproape 200 m.p. şi aproximativ cinci tone de cereale care erau depozitate aici”, a declarat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.
Cauza probabilă a incendiului, apreciează pompierii, este un chibrit aprins şi aruncat la întâmplare într-una dintre anexele cuprinse de flăcări.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite