Incendiu devastator la Caracal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au încercat să stingă incendiul timp mai bine de o oră
Pompierii au încercat să stingă incendiul timp mai bine de o oră

Un puternic incendiu produs ieri seară în municipiul Caracal a avut drept urmări pagube serioase la locuinţa unui cetăţean din localitate.

Incendiul a fost anunţat în jurul orelor 22.00. Pompierii din cadrul Detaşamentului Caracal au fost sesizaţi să intervină pe strada Crinului pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa Mariei S. Potrivit declaraţiilor vecinilor, se pare că femeia încerca să facă curat în curte când, din neatenţie, a izbucnit incendiul. Ajunşi la locul intervenţiei cu două autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, militarii au găsit în flăcări o anexă gospodărească şi bunurile din aceasta.

“Am reuşit lichidarea incendiului după aproximativ o oră de acţiune continuă. În ciuda tuturor eforturilor noastre, flăcările au distrus circa două tone de mase plastice, 800 kilograme deşeuri textile, două tone de lemne şi încăaproximativ o tonă kg deşeuri din carton. Cauza probabilă a incendiului este folosirea focului deschis în spaţii deschise şi lăsat nesupravegheat”, a declarat plutonier Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite