Incendii provocate de neglijenţă. Pompierii olteni s-au luptat ore în şir cu flăcările

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au intervenit, în acest sfârşit de săptămână, pentru stingerea a trei incendii. Acestea au fost provocate de neglijenţa oamenilor.

Cel mai recent incendiu a izbucnit sâmbătă noaptea, în jurul orei 23.40, în localitatea olteană Şerbăneşti, unde au luat foc furajele din curtea unui localnic. Cu toate că pompierii s-au luptat câteva ore cu flăcările, încercând să reducă pagubele, au ars aproape opt tone de furaje. Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit de la o ţigară aruncată la întâmplare de proprietar.
Vineri a fost o zi încărcată pentru militarii olteni, aceştia fiind solicitaţi să intervină pentru stingerea a două incendii. Primul a avut loc în comuna Celaru, judeţul Dolj. Incendiul a izbucnit la locuinţa unei femei din localitate, pompierii găsind în flăcări materialele depozitate în podul casei. Militarii au salvat locuinţa, însă au ars textilele şi plasticele depozitate în podul casei. Cauza probabilă a incendiului este amplasarea necorespunzătoare a coşului de fum faţă de materialle combustibile. Tot vineri, furajele din gospodăria unui localnic din Teiuş au luat foc. Nouă salvatori şi două autospeciale s-au luptat cu focul. Au ars aproximativ cinci tone de furaje. Se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui foc lăsat nesupravegheat de proprietar.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite