Incendii de mirişte pe bandă rulantă la Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei incendii puternice de vegetaţie uscată au avut loc pe raza municipiului Slatina şi în comuna Milcov într-o singură zi - miercuri 14 martie, toate incendiile fiind localizate la Slatina şi în apropierea oraşului. Nu se ştie cum au izbucnit incendiile.

Pompierii slătineni au fost solicitaţi să intervină, miercuri - 14 martie, orele 20.00, pe strada Strehareţi din Slatina pentru a stinge un incendiu izbucnit pe un teren din zonă. Militarii au intervenit cu o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă şi au reuşit să stingă incendiul după aproximativ o oră, interval în care aproape două hectare de vegetaţie uscată au ars.
O oră mai târziu, tot pompierii din municipiu au intervenit în satul Milcov Deal din comuna Milcov pentru a stinge un incendiu de vegetaţie uscată care se întindea pe circa 1,5 hectare de teren, proprietate a cetăţenilor. Pompierii au stins focul după 40 de minute, două hectare de mirişte fiind mistuite de flăcări. La orele 22.00, un alt incendiu de mirişte a fost semnalat tot pe raza comunei Milcov, dar în satul Stejaru. Cinci pompieri şi o autospecială au luptat cu flăcările o jumătate de oră, două hectare fiind incendiate. Reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au avertizat cetăţenii că amenzile pentru persoane depistate că dau foc miriştilor pot fi amendate cu sume cuprinse între 1.000 – 3.000 de lei.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite