Încă o vilă de-a lui Bercea aproape de demolare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce primul căsoi al lui Bercea Mondialu’ ridicat ilegal a fost demolat la începutul acestei săptămâni (luni, 12 decembrie) de Primăria Slatina, cronometrul a început să ticăie pentru o altă construcţie ce aparţine interlopului, prin interpuşi. Este vorba despre clădirea de la strada Ecaterina Teodoroiu, lângă magazinul PROFI.

Construcţia în cauză, ridicată în binecunoscutul de-acum stil „Bercea” – fără un dram de imaginaţie, reprezintă obiectul unui dosar aflat acum pe rolul Judecătoriei Sf. Gheorghe din judeţul Covasna. În vreme ce juriştii municipalităţii încearcă să obţină şi la această instanţă menţinerea verdictului iniţial al Tribunalului Olt de demolare a imobilului, proprietarul oficial (Nicolae Budan din Drăgăneşti-Olt, n.a.) trage de timp.
La mijlocul acestei săptămâni, magistraţii din Sf. Gheorghe au amânat pentru jumătatea lunii ianuarie luarea unei decizii în acest sens. Secretarul Primăriei Slatina, Mihai Idita, este sigur că totul este doar o problemă de timp şi casa de pe Ecaterina Teodoroiu va avea şi ea aceeaşi soartă ca cea de pe strada Piteşi pusă la pământ pe 12 decembrie.
„Noi ne judecăm cu proprietarul din acte al clădirii încă din anul 2008 pentru această construcţie deoarece a fost ridicată ilegal, ca multe alte imobile deţinute prin interpuşi de Sandu Anghel zis Bercea Mondialu’. Este doar o chestiune de timp”, a spus Idita.


Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite