I-au furat ceasul de la mână cu tupeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Jandarmii i-au prins rapid pe cei doi amatori de ceasuri
Jandarmii i-au prins rapid pe cei doi amatori de ceasuri

Doi tineri din municipiul Slatina au jefuit un elev de liceu sub pretextul că vor să îi vadă ceasul de la mână. Cei doi riscă acum să ajungă pentru şapte ani după gratii.

O patrulă de jandarmi aflată în serviciu pe raza municipiului Slatina a fost sesizată verbal, în cursul zilei de marţi – 10 aprilie, de către un tânăr de 17 ani despre faptul că două persoane de sex bărbătesc l-au întrebat cât este ceasul apoi, sub pretextul de a-l privi, l-au determinat pe acesta să-l scoată de la mână şi au refuzat apoi să-l mai restituie.
“Păgubitul i-a urmărit pe cei doi hoţi, jandarmii sesizaţi reuşind în scurt timp să îi identifice şi să îi prindă pe cei doi autori ai faptei ca fiind doi tineri de 19 şi, respectiv 21 de ani, din localitate,. De altfel, asupra loc a fost găsit şi bunul sustras. Bunul recuperat a fost ridicat şi predat persoanei păgubite”, a declarat maior Emanul Botan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt.
Jandarmii au întocmit acte de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal cu închisoare de până la şapte ani. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina pentru continuarea cercetărilor.                                                              

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite