Grup infracţional cercetat pentru furtul unor conducte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conductele sustrase aparţineau unei conducte dezafectată subterană de transport a apei (foto arhiva)
Conductele sustrase aparţineau unei conducte dezafectată subterană de transport a apei (foto arhiva)

Membrii unui veritabil grup infracţional sunt cercetaţi în stare de libertate şi riscă puşcăria pentru furtul unor conducte de apă din comuna Verguleasa.

Poliţiştii au prins în flagrant, în ziua de 10 martie, şapte persoane care tăiaseră şi sustrăseseră ţeava de la o conductă de apă şi le-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În fapt, poliţişti din comuna Verguleasa au prins în flagrant şapte personae cu vârste cuprinse 17 şi 36 de ani care încercau să scape basma curate după ce furaseră mai multe conducte de apă.
Persoanele în cauză, Ilie T. (32 ani), Ion N. (21 ani), M. P. (7 ani), Ion N. (39 ani), Florin N. (19 ani), toţi din comuna Verguleasa, Alin M. (22 ani), din comuna Vultureşti, şi Dan P. (36 ani), din oraşul Drăgăşani, judeţul Vîlcea, decopertaseră, tăiaseră şi încărcaseră în mai multe vehicule cu tracţiune animală 37 metri ţeavă din oţel dintr-o conductă dezafectată subterană de transport a apei, proprietate a unei firme din comuna Verguleasa. Autorităţile urmează ca să stabilească valoarea exactă a prejudiciului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite