Grădiniţă de copii nouă la Slatina până pe 10 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cea mai nouă grădiniţă de copii din Slatina (stg.) este în spatele terenului de sport al Şcolii generale "Eugen Ionescu"
Cea mai nouă grădiniţă de copii din Slatina (stg.) este în spatele terenului de sport al Şcolii generale "Eugen Ionescu"

Autorităţile slătinene se grăbesc să inaugureze o nouă grădiniţă de copii. Aceasta este amplasată în spatele şcolii generale “Eugen Ionescu” de pe strada Unirii.

În acest moment se lucrează la definitivarea amenajării căilor de acces şi a unui loc de joacă. De asemenea, zona din jurul noii grădiniţe de copii din municipiul Slatina este şi ea în plin proces de transformare.

Clădirea în sine a fost terminată şi arată bine, fiind dotată şi cu rampă pentru persoanele cu handicap. Imobilul a fost ridicat de la zero, aici fiind doar un teren viran până acum câteva luni. Primăria a ajutat cu terenul, iar Inspectoratul Şcolar are acum sarcina de a identifica şi angaja personalul de administrare, precum şi de a dota incinta cu mobilierul specific activităţii ce urmează a se desfăşura aici.

Cea mai nouă grădiniţă de copii din Slatina (stg.)

“Nu mai puţin de cinci grupe de copii vor “învăţa” în cadrul noii grădiniţe, ceea ce înseamnă aproximativ 100 de copii cu vârste de până la şase ani. Termenul de finalizare a întregii lucrări a fost fixat pentru 10 septembrie”, a declarat viceprimarul Minel Prina.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite