Slatina: Gospodării în flăcări la Potcoava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Gospodării în flăcări la Potcoava
Slatina: Gospodării în flăcări la Potcoava

Un scurtcircuit electric a aprins o casă, furaje şi lemne de foc din două gospodării, la Potcoava.

Trei autospeciale de intervenţie au luptat, azi-noapte, mai bine de şase ore cu flăcările izbucnite în două gospodării din Potcoava. Un telefon disperat la 112 a anunţat un incendiu la lociunţa unui bătrân de 76 de ani. Pompierii din Scorniceşti au plecat imediat spre casa în flăcări. Când au sosit la faţa locului, pompierii au găsit acoperişul casei, anexele gospodăreşti şi grămezile de lemne şi furaje mistuite de flăcări. „Militarii au solicitat ajutorul altor echipaje, fiind trimis în sprijin un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slatina şi echipajul Serviciului Profesionist de Urgenţă din cadrul Schelei de Petrol Ciureşti.
Toate cele 3 autospeciale au intervenit pentru localizarea incendiului dar faptul că depozitarea la distanţă mică una faţă de alta a materialelor combustibile ( furaje şi lemne), a făcut ca focul să se extindă rapid, fiind nevoie de realimentarea autospecialelor de mai multe ori“, a spus plutonierul major Viorel Stanca, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
În ciuda intervenţiei rapide a pompierilor, flăcările s-au extins şi în gospodăria vecină, aflată la distanţă mică de gospodăria bătrânului. Au ars trei tone de lemne şi două de furaje, iar focul a fost stins înainte să cuprindă şi cea de-a doua casă.
Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit cauzat de un cablu electric neizolat corespunzător.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite